Diëtisten

Speciaal voor diëtisten

Keto recepten voor een Keto dieet
Eerlijkheid over eten en informatie over gezonde voeding, dat is waar wij van Xandra’s Keto Kitchen voor staan. Dit is iets wat wij van de daken willen schreeuwen, want iedereen heeft er recht op om te weten wat welke voeding precies met je lichaam doet en wat nu daadwerkelijk de beste keuzes zijn.

Voeding is jouw vak, een prachtig beroep waarbij je mensen helpt die er zelf niet uitkomen hoe zij het beste kunnen eten. Dit kan zijn dat ze graag willen afvallen wat niet wilt lukken, maar dit kan ook zijn omdat zij lijden aan bepaalde ziektes (waaronder diabetes), waar andere voeding een groot verschil in kan maken.

Gelukkig zien wij steeds vaker dat diëtisten een ketogeen, koolhydraatarm, of koolhydraatbeperkt dieet aanraden. Helaas zien wij hierbij alleen ook dat er nog regelmatig verkeerde adviezen worden gegeven die niet passen bij die levensstijl, of dat er maar hele beperkte menu opties gegeven worden. Maar ook zijn er veel diëtisten die het minderen van koolhydraten nog helemaal niet aanraden. Dit komt omdat er bij de meeste opleidingen omtrent voeding nog niet veel informatie gegeven wordt over deze manier van eten.

Speciaal voor diëtisten hebben wij een gratis hand-out gemaakt die je aan jouw klanten kunt overhandigen, waarin de belangrijkste basis informatie is uitgelegd over wat een ketogeen levensstijl inhoudt, wat de voordelen zijn van deze manier van eten, hoe je zelf heerlijke maaltijden kunt samenstellen, wat je wel en niet kunt eten en natuurlijk heerlijke recepten.

Andere vragen?

Heb je nog andere vragen, die beantwoorden wij natuurlijk graag. Stuur al jouw vragen naar het mailadres samenwerken@xandrasketokitchen.nl

Interesse?

Ben je overtuigd en wil jij graag een mini e-book ontvangen die wij speciaal voor diëtisten hebben ontwikkeld? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend de PDF die je voor je eigen informatie kunt gebruiken, maar die je ook zeker onder jouw klanten mag verspreiden.

Diëtisten