Reviews

chantal D
chantal D
1714775354
In 2022 alle boeken besteld en daarbij ook de ebooks ontvangen. Vriendelijk team die open staan voor vragen en altijd snel en netjes reagerenInhoudelijk:Eenvoudige recepten, makkelijk te volgen en lekker!
Heel veel intressante informatie, gratis recepten, zonder push om iets te kopen of te betalen! Eindelijk een betrouwbare aangename website!
G. Koning
G. Koning
1714078521
Heerlijke recepten zonder gedoe. Ik ben helemaal blij met deze smakelijke boeken 😋
Erg blij met de boeken, veel al uit gemaakt. Maar de service is meer dan 5 sterren echt top. Een mailtje en het wordt allemaal opgelost. Altijd bereid om te helpen, een top team.
Manon Daniëlle
Manon Daniëlle
1713196514
Mooie uitgebreide boeken. Met veel extra informatie wat heel handig is. Mooie foto's bij de gerechten. Tot nu toe alleen maar lekkere recepten gemaakt. Echt een aanrader.
Lizie van Heel
Lizie van Heel
1713190566
Super fijne recepten, makkelijk te maken, ze vallen hier zeker in de smaak nog 1 boek dan is de serie compleet. In de boeken zitten post-it briefjes van nog te maken recepten op verzoek van manlief, dochters, kleinkids, Schoonzonen die vaak mee eten en geen kha/keto eten maar het hier wel uit zoeken dus er wordt regelmatig een post-it verzoekje gekookt
Boek gekregen - al een tijdje keto maar echt nog nooit zoveel goede recepten gezien, en dan ook nog zo mooi gebundeld. Heel erg blij mee, en 't is ook echt lekker!
Atie Van Schaik
Atie Van Schaik
1707217397
Prettige info zonder opdringerige te doen
G A
G A
1706616891
Recepten zijn goed op smaak, makkelijk te maken en gewoon heel erg lekker!Voor ikzelf ook daadwerkelijk de boeken ging bestellen al een tijd meegelezen op facebook, waar ik al veel tips uithaalde. Maar keer op keer ging ik weer de mist in omdat ik met smoesjes als snaaizin en stres toch weer heel veel koolydraten at..Toen "de knop" omging naar keto, de boeken besteld en het enige waar ik spijt van heb: dat ik dat niet eerder had gedaan!Niet meer "wat zal ik nu weer gaan eten, ik mag toch niets lekkers", maar ontspannen een boek op schoot nemen en iets lekkers uitkiezen wat ik ga maken! Alles wat in de boeken staat lekker mogen eten zonder achteraf schuldig te hoeven voelen. Niet meer zelf lang nadenken over een maaltijd, maar uitkiezen waar ik zin in heb.Heerlijk eten, nooit trek, nooit snaaizin of vervelingeten, geen rare onbekende ingrediënten. Ook veel mogelijkheden voor lunch of tussendoortjes om mee te nemen naar het werk.Ik heb meer energie, slaap beter, val af, geen afterdinnerdips meer en zit beter in mijn vel.En voor partner is het ideaal om niet te hoeven roepen "maakt me niet uit, maak maar wat" maar een plaatje aan kunnen wijzen welk eten hem lekker lijkt.Op een drukke dag kan hij een maaltijd kiezen en de ingrediënten in huis halen zonder na te denken over of ik iets wel of niet 'mag' hebben.En bij vragen snel, duidelijk en uitgebreid antwoord terug.En wat ik persoonlijk ook erg fijn vind is dat ze met elke vraag even veel en liefdevol met je meedenken of je nu wel of geen geld in hun lade brengt.Bedankt team Xkk!
Heerlijke recepten en als je iets vraagt krijg je ook altijd antwoord. Gewoon geweldig om haar te volgen en om de kookboeken aan te schaffen. Ik zeg: gewoon doen!!
Marij Bos
Marij Bos
1704628338
Super fijn dat jullie broers en zussen zo een fijne relatie hebben ,ben er erg trots op en blijf elkaar respecteren.Xandra is eentonig vrouw en ik genera blij met haar vrije recepten die mij verder helpen bvd Marij
Ans Brocks
Ans Brocks
1704110850
Ik kan me soms voorstellen hoe vermoeiend het voor haar moet zijn. Het uitvogelen en maken van recepten, fotos daarvan maken, haar boeken schrijven , facebook bijhouden dan nog mailtjes versturen en beantwoorden. En wat al niet meer. Hoe lastig en hoe vaak er ook iets gevraagd wordt, ze blijft vriendelijk en staat je met raad en daad bij. Super tof. Ik heb ze niet allemaal maar haar boeken zijn een echte aanrader. Goede uitleg, mooie fotos. En belangrijk, veel lekkere recepten.
Evelien Flos
Evelien Flos
1699190304
zeer makkelijke, lekkere en gezonde recepten. ga zo door. ik ben blij dat je dit allemaal voor ons doet.
Miriam Heijnen
Miriam Heijnen
1699125751
Ik heb denk ik wel alle boeken van Xandra. Een aantal recepten worden vaak gemaakt, omdat ze de eerste keer zo lekker waren. Als ik tijd heb, probeer ik steeds weer nieuwe recepten uit de boeken. De meeste worden erna ook vaker gemaakt. Het zijn mooie boeken met heel veel lekkere recepten.
Sanne Bont
Sanne Bont
1699121030
Ik volg haar al een twee jaar..Ik heb kookboeken ze zijn fantastisch 😍❤️..de rechten smaken heerlijk.Op Facebook en instagram is ze altijd paraat voor een antwoord en advies..
Ingrid Schouten
Ingrid Schouten
1699117602
Fijne groep waar niet alleen lekkere recepten en ervaringen gedeeld worden maar waar we ook nog een hoop achtergrondinformatie krijgen van Xandra 👍👍
Anita Moltmaker
Anita Moltmaker
1699110783
Zeer tevreden over Xandra's Keto Kitchen. De kookboeken zijn geweldig vol met heerlijke recepten en prachtige foto's. Voldoende inspiratie om heerlijk keto te kunnen eten en snoepen. De facebook pagina geeft veel nuttige informatie en zorgt door de posts voor veel inspiratie en ook ervaringen van anderen. De persoonlijke informatie van Xandra is leuk om te lezen.
Geertje Visser
Geertje Visser
1699110028
Mooie, lekkere recepten die worden gedeeld!
Marijke Jansen
Marijke Jansen
1699105346
Zeer behulpzaam als je een vraag hebt of ergens tegenaan loopt en er komen dagelijks leuke recepten voorbij
Ik kwam via mijn zuster op jouw site. Woon zelf in Noorwegen. Daar zijn ook sites en boeken maar miste iets. Verleden jaar kerst een boek van mijn zus gekregen. Zo blij heb er een aantal dingen uit gemaakt. Maar je site daar maak ik de meeste dingen mee. En heerlijk eten we.
Ontzettend waardevolle Facebook groep. Snelle reacties op vragen, heerlijke gratis recepten en ideeën. De boeken van xandra zijn duidelijk, de recepten zijn makkelijk te maken en fantastisch! Ook de accessoires zijn super fijn.
Hele fijne boeken en ook de bijhorende Facebook groep is fijn. Als diabeet heb ik er heel veel baat bij. De visite is blij met mijn baksels uit de snoepgoed special.En mijn man ook. Ook de andere recepten zijn heerlijk en ik kook regelmatig uit de andere boeken. Voordeel is ook dat als je de echte boeken besteld je er de digitale exemplaren er van er gratis bij krijgt. Ideaal want zo kan ik op de camping ook genieten van alle recepten.
Wilma D
Wilma D
1699103314
Koolhydraatarme recepten zowel voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortje dat vindt je in de boeken van Xandra. Ook de gratis recepten op haar website zijn super.Echt een aanrader.
Diana Broer
Diana Broer
1699102436
Goede service, altijd bereid om te helpen en mee te denken.
De kookboeken zijn echt een aanrader, ook als je niet de keto-leefstijl volgt. Het zijn namelijk gezonde en over het algemeen makkelijk te bereiden recepten.Heb je interesse in de keto-leefstijl maar je weet niet goed hoe of waar te beginnen is de website een bron van informatie, dit geldt ook voor de Facebookpagina, waar je uiteraard ook je vragen kwijt kunt (die altijd zeer vriendelijk én kundig worden beantwoord)
ingrid roosen
ingrid roosen
1699099701
Zeer goede service! Lekkere gerechten in de boeken en per mail! Snel antwoord als je iets vraagt
Janneke Holtman
Janneke Holtman
1699096407
Heerlijke recepten. Gratis en in kookboeken. Veel gratis hulp bij vragen.
sandra luske
sandra luske
1699096229
Nicole Blom
Nicole Blom
1697809759
Prachtig geïllustreerd boek !
Linda Hoekema
Linda Hoekema
1697733870
Heerlijke recepten en Xandra is heel behulpzaam en neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en om met je mee te denken💖
Melanie Eekels
Melanie Eekels
1693330386
Echt een aanrader als je lekkere koolhydraatarme gerechten wil maken. Ben erg blij met alle gerechten die erin staan.
Ik heb alle drie de e boeken, en ze zijn zo fijn concreet en duidelijk uit gelegd, en overheerlijke recepten. Echt een aanrader Ze is ook heel behulpzaam in de verschillende groepen op facebook. Alleen vind ik het jammer dat altijd alles bijna voor 4 personen is. 1persoons recepten mogen er ook nog wel komen. Maakt het nog makkelijker😊
Uit de ultieme snoepgoed-special al verschillende dingen gemaakt. Heerlijke recepten. Mocht er iets niet duidelijk zijn, kun je Xandra via messenger iets vragen, je krijgt altujd antwoord. Super. Ook de recepten die via de nieuwsbrief in je mail komen, zijn heerlijk.
Inmiddels heb ik alle 3 de boeken, waaronder het laatste boek, wereldgerechten ook.Dit boek vind ik echt super.Gemakkelijk uit te koken en het smaakt heerlijk.Manlief eet geen keto, maar de recepten uit dat boek eet hij graag mee.Ik blij, manlief blij.En daarnaast heerlijke taarten en soepen staan erin.Kortom aanrader.Wat maakt dat boek nou zo goed.Omdat het zo dichtbij de smaken komt voordat ik Keto at.Omdat je echt lekkere spicy eet, niet alles op elkaar lijkt.Daarnaast zien de boeken er ook prachtig uit.Al zou ik ze zelf net handiger vinden als ze kleiner waren, gezien de ruimte die ze innemen op het aanrecht. Maar dat neem ik voor lief hoor.Wat zou ik zelf nog graag willen als boek: typische Hollandse gerechten, stoofschotels en feestdagen.Kortom lekker doorgaan.Ik neem ze allemaal af 😁
Heerlijke recepten, voel me beter, slaap beter, ben al 6 kilo afgevallen en mijn diabeteswaarden zijn veel beter!
Odilia Walraven
Odilia Walraven
1668083559
Geweldige recepten en erg lekker.Vele extra's die worden toegestuurd. Xandra is bereikbaar als je haar nodig hebt met een vraag. Mijn complimenten Xandra goed concept.
Ik vind Xandra een toffe dame die altijd voor je klaar staat. Heeft super lekkere gerechten. Ook haar kookboeken zijn de moeite, zeker een aanrader. Wat ik persoonlijk heel mooi vind is dat ze zich zo inzet voor anderen. Ik heb dankzij haar een levensstijl gevonden die goed vol te houden is. ( Wat vroeger absoluut niet lukte) ik voel me fitter, gezonder en ik ben al wat kilo's kwijt. Dat is mooi meegenomen.Een dikke Dankjewel Xandra !!!!!
leuke behulpzame en vooral lekkere recepten!
Harma Boer
Harma Boer
1662794741
Hoi broer, en Xandra en fam.Ik weet niet precies hoe ik Xandra "tegenkwam".. Ik was hier en daar aan het zoeken, naar koolhydraat beperkt, koolhydraatarme gerechten, om die eeuwige strijd tegen de kilo's aan te gaan. 😉 en plots kwam ik de keto "methode" tegen van Xandra. Ik had er wel eens van gehoord, maar nooit in verdiept eigenlijk. Meteen het ultieme keto kookboek besteld, en man man... Al zulke lekkere gerechten daaruit gemaakt. En Xandra er ook van in kennis gesteld, wat ik had gemaakt, en hoe lekker het was. Dat kon ze enorm waarderen. Vanuit mijn zorghart leef ik met haar mee, en vroeg hoe het met haar voet was... Ik ben 59 en verzorgende in de wijkverpleging, en denk ik, al heel wat mensenkennis, maar ben er van overtuigt dat Xandra het hart op de goede plek heeft! Keep up the good work! En geef jezelf ook eens een "kadootje" door soms een dagje voor jezelf te nemen! Groetjes van Harma Boer
Ik volg Xandra op Facebook. Ze is ontzettend actief en helpt waar kan. Ik begin haar recepten steeds beter te kennen en heb een 1e boek aangeschaft. Maar ook haar blogs zijn zeer inspirerend.Veel respect voor Xandra!!
Xandra's kitchen heeft ons zo veel gebracht!Niet alleen zijn we afgevallen, wel 2 tot 3 maten, maar vooral veel beter in ons vel en zijn we echt veel gezonder gaan eten.Daarnaast smaakt ons het eten en alle heerlijke extra's zo veel beter!En ik heb weer meer plezier in het koken en bakken gekregen, dankzij de makkelijk te volgen recepten en handige hulpmiddelen.Dankjewel Xandra!
Fred Van ooyen
Fred Van ooyen
1647004166
Er staan in de kookboeken van Xandra's kitchen hele lekkere recepten, waar je echt van afvalt!Toen ik met ketogeen dacht ik ja nou oké ik zal het wel zien of het lekker en voedzaam is..Ik iets meer als een jaar ketogeen en moet eerlijk zeggen het bevalt me uitstekend!!* Het is voedzaam* Er zijn heel veel lekkere recepten* Je valt er van afNou hoe mooi is dat!Ongeveer 1 jaar geleden mogelijk 113,5 kiloNou tussen de 93/92 kiloEn zo nu en dan eet ik een patatje en een snack,en dat kan gewoon hé☺️Goed je kom er natuurlijk wel weer wat van aan maar da's echt niet veel, en in no time ben je het ook weer kwijt...En dat vind ik het mooiste van ketogeen!Het is echt een aanrader!!Ik heb veel oude kleding weg moeten doen.Ben van 4 XL naar 2 XL gegaan, broek maat was eerst 38 nou maat 33 hoe mooi is dat!Ben er super blij mee?Dankzij xandra's keto kitchen en coaching ben ik al veel kilootjes kwijt!Dus mensen bestel het boek xandra's kitchen je zult er geen spijt van krijgen!
Super lekkere ketogeen recepten, die gemakkelijk te volgen zijn. De informatie op de website van Xandra's kitchen is erg handig!!
Kimm Den Ouden
Kimm Den Ouden
1627609264
super leuke en heerlijke recepten ze reageert snel op vragen
makkelijke en vooral lekkere recepten
makkelijke en heerlijke recepten
Tanja Roelofsen
Tanja Roelofsen
1620746658
Leuke recepten om te bereiden
Louis Verheijen
Louis Verheijen
1611447367
De kookboeken en coaching zijn oprecht van onschatbare waarde!

Vroeger dacht ik te weten wat gezond eten betekende, maar sinds ik over ben gestapt op keto ervaar ik zoveel gezondheidsvoordelen
js_loader

Log in om een bericht te plaatsen

41 berichten.
Senta Alblas schreef op 5 januari 2023
Ik ben zo ongeveer begin oktober gestart met Keto op aanraden van de reumatoloog ivm ontstekingen in mijn gewrichten. Was ff afzien in het begin aangezien ik een broodmens ben en een echte zoetekauw. De keto griep was dus best heftig. Maar ik zette door want de pijn die ik had en de medicijnen daarvoor wilde ik vanaf. Ik had eerste een ander kookboek maar daar was ik snel op uitgekeken toen ik Xandra tegenkwam. Gelijk maar de combi gekocht het ultieme kookboek en de snoep variant. En wat een heerlijke recepten staan erin. En wat fijn dat ik met al mijn vragen alleen maar een berichtje hoef te sturen en altijd een antwoord krijg. Super fijn! Want soms is het best lastig. Dankjewel daarvoor!! Ondertussen ben ik van de pijn en medicijnen af en ook nog eens 10,5 kg kwijt. Wie had dat gedacht hahaha! Binnenkort mezelf maar trakteren op het wereldgerechten boek.
Beheerdersantwoord:
Wauw wat een geweldige resultaten, ik ben ontzettend blij voor je dat je dit hebt kunnen bereiken en dat je ook je draai erin hebt kunnen vinden! Ik voel mij vereerd dat ik daar deel van uit heb kunnen maken Heel erg bedankt voor het delen en voor de mooie woorden!
Annie Penninga schreef op 5 december 2022
Wat een fijn boek weer, ben echt fan van je heerlijke gerechten
Liesbeth schreef op 21 november 2022
Ik heb alle 3 de boeken van Xandra. Beste investering ever! Alles is makkelijk te maken en erg lekker. Ik kijk nu al uit naar haar 4e boek. Ik ben fan.
Beheerdersantwoord:
Wauw wat ontzettend tof om te lezen! Dankjewel voor het delen
Odilia Walraven schreef op 7 november 2022
Pas heb het ultieme kookboek van xandra ontvangen en het boek met wereldgerechten. Heb de boeken uitvoerig doorgelezen en er staan heerlijke gerechten in. Allemaal netjes onderverdeeld. Door de handige bladwijzer kan je de pagina die je gekozen hebt makkelijk terug vinden. Ik heb wat ingredienten besteld bij Pit & Pit die Xandra veel gebruikt, zo kan ik letterlijk alle maken. Bij elk gerecht staan de voedingswaarde erbij. Zo kan je altijd binnen je grens blijven. Ik wist niet dat je zo lekker kon eten. Na eerst andere boekjes te hebben geprobeerd waar bloemkool, zuurkool en broccoli iedere week weer op het menu stonden is dit een regelrechte openbaring. Ik zal er veel plezier aan beleven dat weet ik zeker. Eindconclusie deze twee boeken zijn een echte aanrader!!
Beheerdersantwoord:
Wat ontzettend fijn allemaal om te lezen! Dankjewel voor deze schitterende review
Mariska Hoogenraad schreef op 3 augustus 2022
Hallo allemaal, ik ben in september 2020 begonnen met de KHA leefstijl. Mede door de fantastische boeken van Xandra ( en nog een aantal andere) ben ik 17 kilo kwijt geraakt. Voel mij stukken fitter en ben van sommige lichamelijke kwalen af. Daarnaast is ook de medicatie voor mijn te trage schildklier naar beneden gegaan. Super blij! Echter zijn er toch sinds een half jaartje weer 5 a 6 kilo aangekomen. Dit heeft mij doen besluiten om het e-book aan te vragen 'motivatie- en handvattenpakket'. Wat een duidelijk en overzichtelijk verhaal. Vele dingen zijn herkenbaar zoals je doelstellingen van deze levensstijl. Met goede achtergrond informatie wat het met je lijf doet maar ook hele handige handvatten om bijvoorbeeld te gebruiken als je moeite hebt met het commentaar van je omgeving. Het geeft mij weer inzicht en de tips om weer de levensstijl KHA serieus op te pakken. Bedankt Xandra!. Ik kijk uit naar je volgende boek.
Beheerdersantwoord:
Hoi Mariska, Ontzettend bedankt voor je uitgebreide review over mijn kookboeken en over het motivatie en handvattenpakket, super om te lezen!
Muriel De Backer schreef op 11 juli 2022
Hallo Ik ben nog maar pas begonnen met je receptjes en ze vallen heel goed in de smaak ben blij dat ik dit een kans heb gegeven na lange tijd geen resultaten meer te hebben gehad eindelijk weer positief na 1 week zag ik al op de weegschaal -1 kg super Ik kan je iedereen aanraden om toch te proberen is zeker de moeite waard Alvast hartelijk bedankt Xandra voor je Energie en moeite je hierin stopt ik zal verder blijven genieten van al je heerlijke recepten groetjes Muriel
Beheerdersantwoord:
Hoi Muriel, Wat ontzettend leuk en fijn om te lezen, dankjewel! Super fijn dat je zo snel ook alweer resultaat ziet en dat alles goed in de smaak valt. Ik ben blij dat ik je hierbij heb kunnen helpen, met alle lekkere recepten.
Leen De Wachter schreef op 30 juni 2022
Hoi hoi, Ik ben Leen en eigenlijk nog maar een starter met Keto, lange tijd heb ik niets anders gedaan, dan zoeken en lezen wat Keto eigenlijk was, ik ga geen leugens vertellen en eerlijk zeggen dat ik misschien wel 6 coaches een berichtje heb gestuurd via Facebook voor meer info i.v.m Keto, het enige wat ik hiervan terug kreeg, was een vaak een zeer onpersoonlijk standaard berichtje met niets dan links naar hun producten. Dat was net niet wat ik zocht, ik wou weten wat Keto was, hoe ik aan dit avontuur moest beginnen. Toen kwam ik Xandra tegen, en alles draaide wel 500°, eindelijk iemand dat echt hielp, iemand waar het nooit teveel voor is om een vraagje te beantwoorden, ik ben nu iets langer dan een weekje bezig en dit alles is mij alleen gelukt dankzij Xandra. Zoals ik al zei, ik ben nog maar een beginner, en nog met de gratis recepten bezig, maar dagelijks bezoek ik haar website, dagelijks stuur ik haar een berichtje met misschien de ene of andere domme vraag. Maar ...... wat voor vele gewoon niet meer is als een commercieel project, is voor Xandra een totaal ander verhaal. Een vrouw uit de 1000 en iemand dat echt mensen helpt dat kan ik als geen beamen. Ik zou iedereen aanraden deze te volgen en meer nog, iedereen die ik erover spreek geef ik de naam door zodat ze het kunnen Google. Via deze weg wil ik toch even mijn dank geven aan Xandra voor al de tijd die ze al in mij heeft gestoken, en telkens even vriendelijk mijn (stalkende) vragen beantwoord. Dikke Merci Xandra Veel liefs Leen
Beheerdersantwoord:
Hoi Leen, ontzettend bedankt voor deze hele mooie woorden! Ik ben blij om te lezen dat je zo goed geholpen bent door mijn tips en adviezen. En het is super om te zien wat voor een resultaten je al geboekt hebt, maar vooral dat je ook zo geniet van deze manier van eten. Ga zo door! Liefs Xandra
Jolanda schreef op 19 februari 2022
Hele mooie boeken met ontzettend lekkere recepten. Dit maakt het een stuk makkelijker om een ketogene leefstijl te volgen en niet in oude gewoontes te vallen. Ik kan ze dan ook iedereen aanraden. Het zijn luxe boeken met twee bladwijzers erin. De boeken zijn het geld dubbel en dwars waard. Hopelijk volgen er nog meer van deze boeken.
Beheerdersantwoord:
Dankjewel Jolanda, voor je ontzettend mooie recensie! Heel leuk en fijn om te lezen dat de boeken zo goed naar wens zijn, er zullen er in de toekomst zeker meer aankomen! Ik ben momenteel bezig met een vervolg op Hu00e9t ultieme ketogeen kookboek (deel 2) en met een wereldgerechten special. Liefs Xandra
Mireille schreef op 29 januari 2022
Dag Xandra, Net de mail van je broer, Louis, gelezen … Deze geeft een gans andere kijk op de persoon “Xandra” dan het idee dank, en misschien nog veel anderen, van jou hebben. Ik vind het echt bewonderenswaardig wat jij allemaal doet, soms dus zelfs ten koste van je eigen gezondheid. Niet doen lieve meid, ik en anderen willen graag nog lang genieten van jouw heerlijke recepten, tips en dies meer. Nog veel succes gewenst … Heerlijk uitkijken naar berichten van jou. Dikke knuffel en veel liefs
Beheerdersantwoord:
Dankjewel Mireille, voor je lieve woorden en voor al jouw altijd aanwezige enthousiasme en betrokkenheid! Dat doet mij altijd erg goed om te lezen Ik doe het echt met heel veel liefde en plezier, het is fijn om te ervaren hoe blij je anderen kunt maken! Maar ik zal er zeker voor waken dat dit niet ten koste van mijzelf gaat, ik heb mijn lesje geleerd Liefs en een dikke knuffel terug
Monique schreef op 15 januari 2022
Vandaag het recept van de ontbijtkoek uitgeprobeerd uit het ultieme ketogeen kookboek. Makkelijk te maken maar veel te lekker. Zal ze snel invriezen anders zijn ze zo op. Ook de Frikkies zijn een aanrader. Had vorige week een Frikkie speciaal salade gemaakt. Om je vingers bij op te eten. Xandra bedankt voor je recepten
Beheerdersantwoord:
Wat ontzettend leuk en fijn om te lezen! Dankjewel
Brigitte Stam schreef op 12 januari 2022
Beste lezer, Van mijn kinderen heb ik ketogeen easy meals gekregen (ebook) Nu wist ik niet veel over keto. Ben nu lerende en ik geniet van de recepten. Ik hou van lekker eten en dit is zo fijn omdat je daarmee ook nog afvalt. Ben heel benieuwd naar u2018t ultieme boek maar ook na haar nwe snoepgoed boek. Nomnomnom!
Ingrid Smit schreef op 9 januari 2022
Ik heb de knoflookpers gekocht en oh wat is deze fijn. De knoflook pellen gaat super snel, en persen, even heen en weer halen, heerlijk. Ergonomisch super ding, zeker als je geen kracht hebt in je handen. Aanrader!
Beheerdersantwoord:
Wat fijn om te lezen dat de knoflookpers zo goed bevalt! ^^ Ik ben zelf ook echt groot fan van dit product!
Chantal schreef op 9 januari 2022
Wat een heerlijke verwen recepten in het ultieme ketogeen snoepgoed special boek. Duidelijk beschreven en geen gekke ingrediu00ebnten. Een echte aanrader. Dit is het beste cadeau wat ik mezelf in tijden heb gegeven!
Conny van Beugen schreef op 9 januari 2022
Ik ben super blij met het ultieme ketogeen snoepgoed special van Xandra. Er staan heerlijke recepten in die duidelijk beschreven staan en ook met mooie en duidelijke foto's. Het heeft al vele uren plezier en smullen bezorgd hier in huis voor de kinderen en mij.
Kimm schreef op 9 januari 2022
Heb 2 heerlijke boeken waar ik bij de meesten maar 3 4 recepten lus bij beide boeken echt veel en bij vragen een snelle reactie Super Zou evt nieuwe boeken zeker bestellen
Agnes Dame schreef op 9 januari 2022
Mijn naam is Agnes, ik ben 68 jaar. Augustus 2015 werd er na jarenlang kwakkelen en vage klachten, diabetes en traag werkende schildklier ontdekt. Vanaf dat moment met medicatie en onder begeleiding van een dietiste koolhydraatarm gaan eten. Medicatie voor diabetes kon er na een half jaar vanaf omdat mijn bloedwaardes door deze leefwijze enorm waren verbeterd. Na 1,5 jaar zo te hebben geleefd, 50 kilo afgevallen en bijzonder fit, vrolijk en gezond door het leven. Eind 2018, ik had inmiddels mentaal een paar rake klappen gehad, zo langzamerhand toch weer terug gevallen in de voor mij slechte eetgewoonten. Steeds weer meer koolhydraten, als troost toch weer regelmatig pasta en brood etc. gegeten. April 2021 was ik weer terug bij af en 35 kilo zwaarder, met alle klachten die erbij horen. Mijzelf dus een schop onder mijn achterwerk gegeven en weer strak koolhydraatarm gaan eten en probeer ik ook het zo mogelijk keto te houden, maar dat laatste vind ik echt soms net iets te zwaar om dat vol te houden. Inmidddels weer 30 kilo kwijt en mijn figuur aardig in shape. Nog 5 kilo te gaan, maar dat mag gerust wat rustiger aan. Mede dank zij alle heerlijke recepten van deze site en de vele mensen, die weten wat het is, om zo te leven en ook hun reacties hier willen delen, ga ik ervan uit dat dit keer mij niets meer van deze levenswijze af brengt en dat ik erin slaag om dit gewoon simpel ga volhouden. Ik ga ervoor. Hartelijke groet Agnes.
Vonne Avenhuis schreef op 23 december 2021
Ik ben snel fan geworden van je veelzijdige recepten! Wat zou het leuk zijn als je een 4-weken menu zou maken. Ideetje voor een volgend boek?
Beheerdersantwoord:
Hoi Yvonne, wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel! Dat is inderdaad een idee waar ik vaker over nagedacht heb, maar ik ben zelf niet zo'n voorstander van vooraf bepaalde menu's / maaltijdplanners. Dit omdat iedereen een andere voedingsbehoefte heeft, waardoor er veel mensen zullen zijn waarbij de suggesties te veel of te weinig voeding is.... Maar dankjewel voor het idee, blijf ideeën die je hebt zeker aandragen! 😉 Wie weet is het wel een idee die ik uit kan voeren! Liefs Xandra
Mariska schreef op 23 november 2021
zo vaak via FB een recept van Xandra keto kitchen geprobeerd die andere mochten delen heb ik nu eindelijk mijn eigen kookboeken van Xandra besteld. Kon niet wachten op de boeken zelf heb voor vanavond al uit de Eboek iets gemaakt. Dank je wel dat je jouw recepten met ons wilt delen. Ik hoop dat je heel erg veel boeken zal verkopen voor je goede doel.!
Esmeralda schreef op 17 november 2021
Het recepten boek is super leuk. Ik vind het erg overzichtelijk ingedeeld met leuke normale recepten. Makkelijk te maken goede uitleg en mooie foto's. Wij hebben vandaag de ontbijtkoek gemaakt en we eten onze vingers er bijna bij op. Dat kha/keto zo lekker is dat had ik niet verwacht.
Else schreef op 13 november 2021
Opmerkelijke en fantasierijke recepten en makkelijk te maken. Ook haar knoflookpers is een klapper. Ha snel wat lekkers maken voor Sinterklaas met Xandra haar recepten.
Diana schreef op 12 november 2021
Heerlijke recepten. Niet moeilijk om te maken. Duidelijk omschreven. Mooie foto's. Ook de wekelijkse recepten per mail is leuk.
Patricia schreef op 12 november 2021
Superblij met de kookboeken van Xandra. Recepten zijn lekker en makkelijk en er is voor ieder wat wils. Ook geeft Xandra goede adviezen en heeft veel geduld. Dankzij haar boeken, wekelijkse recepten en tips, helpt het mij echt om deze levensstijl vol te houden en eigen te maken.
Jana schreef op 12 november 2021
Lekkere en haalbare recepten! Ik kijk altijd uit naar het wekelijkse mailtje ook (en een weekend om weer te gaan experimenteren).
Mariska Hoogenraad schreef op 12 november 2021
Heerlijke en makkelijke recepten. Veel soorten recepten dus goed voor de variatie. Gebruik graag het boek van Xandra. Ook de brood recepten Ijn fantastisch...
Wanda Harms schreef op 12 november 2021
Ik maak vaak recepten die uit de boeken van Xandra komen. Ze zijn heerlijk en meestal niet al te ingewikkeld om te maken. Fijn om houvast te hebben bij het omgooien van mijn levensstijl. Het keto dieet bevalt me hierdoor heel goed en er afgewisseld een gezond. Mijn PDS is er veel rustiger door geworden. Xandra geeft raad als je haar iets vraagt en reageert leuk als je iets plaatst op Social.
Meryem schreef op 12 november 2021
Ik kan de boeken niet ontvangen omdat ik in Tunesiu0117 leef maar de week recepten in onze groep zijn super . De raad en ondersteuning van Xandra zijn voor mij TOP .
Jolanda schreef op 12 november 2021
Fijne en makkelijke recepten en kom je ergens niet uit kan je Xandra een bericht sturen waar ze altijd heel vriendelijk goede uitleg geeft ik ben echt zo super blij met het kookboek twijfel je.. niet doen gewoon kopen je krijgt er echt geen spijt van !
De Neef Chris schreef op 12 november 2021
Heel blij met u201chet ultieme ketogeen kookboeku201d. Duidelijke beschrijving van de gerechten, een goed overzicht van de receptenindex en de index. Zalig om met deze gerechten aan de slag te gaan.
Annie Penninga schreef op 12 november 2021
Heerlijk boek, ik was nieuw in het ketogeen koken. En door de recepten in dit boek is het voor mijn man goed vol te houden en is hij inmiddels al 14 kilo kwijt. En het belangrijkste zonder honger en snaaizin te hebben
Mireille schreef op 12 november 2021
Geweldig mooi kookboek, met onwijs duidelijke foto's en recepten! Een echte aanwinst voor mijn verzameling! Voor vragen kun je altijd bij haar terecht
Myriam Thijs schreef op 12 november 2021
Altijd leuke en haalbare recepten met leuke tips & tricks
Nancy schreef op 12 november 2021
Keto is een zeer gezonde levensstijl. Toch mis ik hier en daar iets maar k heb het er niet voor over om mij niet aan de regels te houden. Hoe fijn is het dan om lekkere receptjes te krijgen. Vb het walnoten rood is megalekker. Je vergeet dat het keto is. Ik kijk alvast uit naar het nieuwe boek dat in december uitkomt.
Danielle schreef op 12 november 2021
Wat een lekkere recepten! Makkelijk te maken en vol van smaak. Heerlijk om zoveel inspiratie te krijgen uit de boeken en de Facebook site! Keto/kha eten is zo lekker, ik kan het iedereen aanraden.
Gerda Remkes schreef op 12 november 2021
Ik heb het ebook ketogeen easy meals. Enorm goed boek, duidelijke recepten met fotou2019s en inderdaad heel makkelijk te maken. Maar naast alle heerlijke recepten ook hele duidelijke handige informatie. Met vragen kan je ook altijd bij Xandra terecht
Diana schreef op 12 november 2021
Fantastische recepten met een makkelijke uitleg. De keuken artikelen zijn ook geweldig. Kijk al naar de volgende editie uit
Janke schreef op 12 november 2021
Super enthousiast over de boeken en de recepten! Ze kloppen altijd en nog niet 1 tegen gekomen die niet lekker was! Verheug me op het volgende boek!!!!
Edith schreef op 12 november 2021
Hoi allemaal Allemaal leuke en lekkere recepten ik ben er blij mee
Wendy schreef op 12 november 2021
Dit boek is super echt een enorme aanvulling op mijn collectie de recepten zijn om van te smullen! Ze zijn mooi overzichtelijk en gepresenteerd met een foto dat vind ik persoonlijk altijd erg fijn!
Kimm schreef op 12 november 2021
Heerlijk ebook ontvangen heerlijke en makkelijke recepten en ze reageerd snel als je wel vragen hebt echt een topper koop hier zeker nog een keer een boek
Debbie Meijs schreef op 12 november 2021
Heerlijke recepten waar ik et hopelijk snel veel van kam maken.
Manon schreef op 10 november 2021
Wat een heerlijke recepten zeg! Ik ben enorm blij met de kookboeken en de rasp is fantastisch! Dankjewel!