Klantenservice

Klik op het + tekentje om de toelichting te bekijken

Betaling

Bij ons kun je betalen met IDEAL of bancontact.

Verzending

Digitale producten zijn, na ontvangst van de betaling, direct downloadbaar.

Nederland: de verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,95 per bestelling

België: de verzendkosten naar België bedragen €8,95

Bestellingen boven €50,- worden gratis verzonden, hier worden geen bezorgkosten voor in rekening gebracht.

Fysieke producten op werkdagen voor 16:00 besteld, dan wordt je pakket diezelfde avond nog verzendklaar gemaakt en meegegeven aan de bezorgdienst Post.nl.

Uiteraard worden de pakketten met Track & Trace verstuurd zodat je je pakket kunt volgen. Nadat het pakket is gescand bij de vervoerder, ontvang je via e-mail de Track & Trace link.

Bezorging

Indien je voor 16:00 uur besteld hebt wordt jouw pakket doorgaans de volgende dag bezorgd (uitgezonderd zon- en feestdagen dagen).  Dit is een verwachte levertijd op basis van voorspellingen van de vervoerder, het kan echter gebeuren dat de chauffeur vroeger of later dan gepland langs komt. Hou daarom altijd de Track & Trace in de gaten.

Duurzaam: voor de opvulling van onze pakketdozen wordt enkel gebruik gemaakt van gerecycled karton.
Zorgvuldig: jouw producten worden zorgvuldig ingepakt, om beschadigingen tijdens het verzendproces te voorkomen.

Wij werken met de koeriersdienst PostNL.
Indien er vragen zijn met betrekking tot de levering verwijzen wij naar PostNL. Zij zijn verantwoordelijk voor het afleveren van het gekochte artikel. Helaas is er soms sprake van overmacht. Voor de algemene voorwaarden van PostNL verwijzen wij graag naar ; https://www.postnl.nl/Images/algemene-voorwaarden-webshop_tcm10-88125.pdf

Retourneren

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je tot twee weken nadat je de bestelling hebt ontvangen per email aangeven dat je de producten terug gaat sturen naar ons. Vanaf dat moment heb je nog twee weken de tijd om de producten ook daadwerkelijk terug te sturen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd moeten worden.

Als je producten retour wilt sturen, stuur je een email naar info@xandrasketokitchen.nl. Indien gewenst kunnen wij een retourlabel toesturen. De kosten van een Nederlandse retourzending zijn €5,95 welke we verrekenen met het terug te betalen bedrag. Wil je je bestelling vanuit het buitenland retourneren naar ons, dan zijn de verzendkosten daarvan voor eigen rekening, we kunnen hier ook geen retoursticker voor geven.
Na ontvangst van de retourzending (en controle hiervan) zullen wij binnen enkele dagen het bedrag van de retour gestuurde producten aan je terugbetalen, minus de eventuele kosten van de retourzending. We storten het bedrag terug op dezelfde rekening / betaalmethode als waarmee de bestelling is afgerekend.

Uiteraard kun je ook volledig op eigen kosten je retour naar ons terug sturen zonder gebruik te maken van onze retour sticker.

Indien er geen verzendkosten zaten bij de bestelling en na de gedeeltelijke retourzending blijkt dat het totaal bedrag van de bestelling onder de grens valt van “gratis verzending”, zullen wij de verzendkosten alsnog in rekening brengen. Dit geldt ook voor eventuele kortingen die op de bestelling van toepassing waren.

Heb je een kortingscode gebruikt tijdens de bestelling? Dit bedrag is naar rato verdeeld over de producten, dit houdt in dat de uiteindelijk door jou betaalde prijs van een product lager is dan op de site staat vermeld. We verrekenen het bedrag van de door jou eerder gekregen korting uiteraard mee in de credit.

Let op:
– Neem altijd eerst contact met ons op, voordat je iets retour stuurt
– Stuur altijd het ingevulde retourformulier mee in de doos met de producten die je wilt terugsturen
Download hier het retourformulier

Klachtenregeling

Wij hopen uiteraard dat jouw bestelling volledig aan jouw verwachtingen voldoet, wij zullen hier dan ook ons uiterste best voor doen!

Toch kan het zijn dat er iets niet volledig naar wens is. Wanneer dat het geval is, stuur dan een email naar info@xandrasketokitchen.nl , of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 5 werkdagen) contact met jou op, om samen te kijken naar de beste oplossing.

– Noteer in het bericht de factuurgegevens en ook het bestelnummer, zodat we gelijk alle juiste gegevens erbij kunnen pakken
– Omschrijf de klacht zo duidelijk mogelijk
– Geef aan wat jij een gewenste oplossing zou vinden

Zoals aangegeven nemen wij binnen 5 werkdagen contact met jou op en kijken we samen naar een, zo passend mogelijke, oplossing.

Overige vragen?

Indien er vragen zijn dan helpen wij natuurlijk graag!
Vul het contact formulier in en omschrijf zo duidelijk mogelijk jouw vraag. Hoe concreter jouw vraag, des te sneller wij jou een passend en concreet antwoord kunnen geven.

BEKIJK ONZE ARTIKELEN OVER KETO

    MAILBOX SURPRISE

    ✔ 10 keto recepten direct na aanmelding ✔ een keto mini cursus ✔ een jaar lang iedere week een nieuw recept van de week Meld je snel gratis aan via het onderstaande formulier!