Xandra’s Keto Kitchen mailbox surprise

Dat klinkt leuk hè, verrassingen in je mailbox! Maar wat kun je daar van verwachten?

Een keto mini cursus

Als jij je aanmeld voor de mailbox surprise ontvang je allereerst een 5 daagse keto mini cursus. In deze 5 dagen krijg je alle informatie die je nodig hebt om een goede start te maken met jouw (misschien volledig nieuwe) ketogeen levensstijl.

Heel veel gratis recepten

Direct na aanmelding ontvang je een mini e-book met 10 heerlijke recepten, waaronder één van mijn favoriete broodrecepten, namelijk het walnotenbrood. Daarna ontvang je voor een heel jaar lang iedere week een nieuw recept van de week.

Altijd op de hoogte

Wij houden er zelf ook niet van als bedrijven om de haverklap mailtjes sturen, daarom sturen wij alleen een mail als er echt iets is wat je niet wilt missen. Denk bijvoorbeeld aan gave winacties in onze Facebookgroep, kortingsacties en de lancering van nieuwe producten.

Het kost je niets

Bovenstaande cadeautjes zijn precies dat, cadeautjes die je krijgt zonder dat je er iets voor terug hoeft te geven. Aanmelden is volledig gratis, er zijn geen kleine lettertjes en je wordt niet overladen met emails waar je niets aan hebt. Is het toch niets voor jou? Dan kun je jezelf uiteraard onderaan iedere email van ons gemakkelijk en snel weer afmelden, dus je hebt niets te verliezen en een hoop te winnen.

Waarom doen wij dit gratis?

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen gratis toegang heeft tot de juiste informatie over gezonde voeding. De vele recepten die wij delen helpen jou om jouw keto levensstijl smaakvol en met plezier te ervaren. Ook hopen wij natuurlijk dat jij fan wordt van Xandra’s keto kitchen en dat je deze geweldige keto-reis samen met ons wilt doorlopen, waarbij je hopelijk ook vele andere mensen in jouw omgeving kunt gaan helpen met het ontdekken en ervaren van deze geweldige levensstijl.

Meld je snel aan via het onderstaande formulier!

Subscription Form