Aardbeien-cheesecake bonbons

  • Keto snoepen
  • 77 calorieën | 0,8 gram eiwit | 7,6 gram vet | 0,8 gram koolhydraten

Bovenstaande voedingswaarde is per bonbon, berekend op 24 bonbons. De voedingswaarde die per gerecht is aangegeven, is enkel een indicatie. Aangezien het per merk/product dat je gebruikt enorm kan verschillen wat de voedingswaarde is, heeft dit veel invloed op de voedingswaarde van een compleet gerecht. Ook eet iedereen andere hoeveelheden, daarom is het altijd het beste, om op basis van de ingrediënten die jij zelf gebruikt en de grootte van de portie die jij eet, zelf te berekenen waar de voedingswaarde op uitkomt. Weet je niet hoe je dat zelf kunt berekenen? Je leest het hier.

Heerlijke aardbeien-cheesecake bonbons om zelf te maken

Keto recepten voor een Keto dieet
Klinkt als een hemelse combinatie hé 🤩
Ik kan je verklappen…. Dat is het ook! Dit zijn echt van die dingen waar je geen genoeg van kunt krijgen. Dus bij deze, je bent gewaarschuwd! Ze zijn echt verslavend lekker!

En het mooiste? Ze zijn echt ontzettend simpel om te maken, woohoo!

Keto recepten voor een Keto dieet

De ingrediënten

Voor ca. 24 bonbons (afhankelijk van hoe groot de vormpjes zijn die je gebruikt)

  • 200 gram roomkaas
  • 100 gram roomboter (op kamertemperatuur)
  • 145 gram aardbeien
  • 20 gram erythritol poedersuiker
  • 100 gram (ketoproof) chocolade
  • indien nodig, kokosolie (om de chocolade te verdunnen)

 

De bereiding

Doe alle ingrediënten, behalve de chocolade en optionele kokosolie, in de blender. Zet de blender aan op vol vermogen, tot je een egale massa hebt. Verdeel de massa over siliconen vormpjes naar keuze en plaats deze voor minimaal 3 uur in de vriezer.

Smelt de chocolade au bain-marie. Wanneer de chocolade te dik (stroperig) is, kun je een beetje kokosolie toevoegen en dit goed vermengen, zodat de chocolade wat vloeibaarder wordt.

Haal de vormpjes uit de vriezer en druk de bevroren vulling eruit. Zet een groot bord klaar en bekleed deze met bakpapier.

Haal ieder vormpje door de gesmolten chocolade en leg ze vervolgens op het bord. Plaats het bord terug in de vriezer of in de koelkast, tot gebruik.

Noot:
Je kunt deze gevulde bonbons op 2 manieren eten:
– Als ijsbonbons; bewaar de bonbons in de vriezer. Laat deze ca. 10 minuten op
kamertemperatuur staan en smullen maar!
– Als gewone bonbons met zachte vulling; bewaar de bonbons hiervoor in de koelkast.

WIL JE MEER HEERLIJKE KETO RECEPTEN IN HUIS?

MAILBOX-SURPRISE

✔ 10 keto recepten direct na aanmelding
✔ een keto mini cursus
✔ een jaar lang iedere week een nieuw recept van de week
Meld je snel gratis aan via het onderstaande formulier!

Subscription Form