Basisscholen

Speciaal voor basisscholen

Eerlijkheid over eten en informatie over gezonde voeding, dat is waar wij van Xandra’s Keto Kitchen voor staan. Dit is iets wat wij van de daken willen schreeuwen, want iedereen heeft er recht op om te weten wat welke voeding precies met je lichaam doet en wat nu daadwerkelijk de beste keuzes zijn.

Jong geleerd is oud gedaan, hoe mooi is het als wij de jonge generatie al kennis kunnen laten maken met gezonde (maar ook echt heerlijke) voeding? Waarbij we kunnen laten zien dat gezond eten ook echt een feest kan zijn, dat je ook kunt snoepen, dat je ontzettend leuk kunt trakteren aan alle vriendjes en vriendinnetjes op school en dat gezond eten ook echt zo lekker kan zijn. Speciaal daarvoor hebben wij alle basisscholen in Nederland benaderd, omdat wij dit met zo veel mogelijk mensen willen delen en dit toegankelijk willen maken voor alle kinderen en hun ouders.

Gezond eten hoeft niet vies te zijn

Veel mensen hebben helaas nog steeds het beeld dat gezond eten smakeloos, saai en een straf is. Maar dat hoeft zeker niet zo te zijn! Er zijn namelijk echt zo ontzettend veel heerlijke mogelijkheden, die met de juiste ingrediënten juist heel goed voor je lijf zijn, maar ook dat leuke en lekkere traktatie gevoel geven. Speciaal voor mensen die graag gezond willen eten maar er wel van houden om te kunnen snoepen, hebben wij een kookboek uitgebracht met maar liefst 101 gezonde ketogeen snoepgoed recepten. En dit willen wij met heel de wereld delen. Uit dit kookboek hebben wij een selectie gemaakt van 10 recepten die ontzettend leuk zijn om uit te delen als traktaties op school. Deze recepten willen wij gratis beschikbaar stellen voor alle basisscholen die dit willen delen met de ouders van de kinderen op jullie school. Alle recepten zijn laag in koolhydraten en suikervrij, waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van gezonde producten, vrij van schadelijke zoetstoffen. Ketogeen eten is van nature glutenvrij, waardoor het voor heel veel kinderen geschikt is. Ook worden de 3 meest voorkomende allergenen aangegeven bij ieder recept. Wil je een beter beeld hebben bij hoe dit soort traktaties eruit zien? Neem dan hier een kijkje.

Eerst meer informatie?

Ketogeen eten is gelukkig steeds bekender aan het worden, maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat het voor iedereen duidelijk is wat dit nu precies inhoudt en waarom dit echt gezond is. Wil je eerst meer weten over wat ketogeen eten nu daadwerkelijk is, ook daar helpen wij graag bij! Klik op de onderstaande onderwerpen voor meer informatie.
– Kinderen en ketogeen eten
ketogeen eten voor beginner, de basis
Wat eet je dan wel?
Overzicht van alle blogartikelen met veel informatie

Andere vragen?

Heb je nog andere vragen, die beantwoorden wij natuurlijk graag. Stuur al jouw vragen naar het mailadres samenwerken@xandrasketokitchen.nl

Interesse?

Ben je overtuigd en wil jij graag een mini e-book ontvangen die je kunt verspreiden onder alle ouders? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend de PDF die wij speciaal voor alle basisscholen hebben ontwikkeld.

Subscription Form (#4)