Terug naar overzicht
Keto recepten voor een Keto dieet

Natuurlijke Ondersteuning

Een gezonde levensstijl wordt voor een groot deel bepaald door wat we eten. Als je al langere tijd ketogeen eet, dan ervaar je zelf wat een gigantische impact gezonde producten, zonder slechte toevoegingen en bereidingswijzen met jouw lichaam doen. Hoe dankbaar denk je dat je lichaam zal zijn als je dit verder tilt dan alleen voeding? Want ook door de vele andere producten die wij dagelijks allemaal gebruiken, komen er veel giftige stoffen in ons lichaam. Maar ook valt er veel winst te behalen door de positieve eigenschappen van natuurlijke stoffen toe te passen in jouw dagelijks leven, zoals die van Young Living. In dit blogartikel deel ik daar graag meer over met jou.[/vc_column_text]

Inhoudsopgave

Ik schrok hier enorm van

In onze moderne wereld worden we omringd door een overvloed aan producten die we dagelijks gebruiken. Van schoonmaakmiddelen en cosmetica tot kleding en voedselverpakkingen, we zijn constant blootgesteld aan een scala aan chemicaliën en synthetische stoffen. Maar wat zijn de verborgen kosten van deze gemakken? En welke impact hebben ze op onze gezondheid?

Het is verontrustend om te ontdekken dat veel van de producten die we vertrouwen en dagelijks gebruiken, schadelijke chemicaliën kunnen bevatten die onze gezondheid negatief kunnen beïnvloeden. Deze chemicaliën, zoals ftalaten, parabenen, en synthetische geurstoffen, worden vaak gebruikt als conserveermiddelen, geurversterkers en kleurstoffen. Maar studies hebben aangetoond dat ze verband kunnen houden met een breed scala aan gezondheidsproblemen, waaronder allergieën, hormonale verstoringen, astma, en zelfs kanker.

Het is zorgwekkend dat veel van deze chemicaliën niet eens op het etiket worden vermeld, waardoor consumenten in het duister tasten over wat ze precies in hun lichaam en omgeving brengen. Bovendien is de regelgeving rondom chemische stoffen vaak gebrekkig, waardoor het moeilijk is om de veiligheid van producten te waarborgen.

Het is tijd dat we ons bewust worden van de verborgen gevaren van alledaagse producten en streven naar meer transparantie en regelgeving in de industrie. Door kritisch te kijken naar de ingrediëntenlijsten van producten, te kiezen voor natuurlijke en biologische opties, en onze stem te laten horen voor strengere regelgeving, kunnen we onze gezondheid beschermen en streven naar een veiligere en gezondere wereld voor onszelf en toekomstige generaties. Laten we samenwerken om bewustwording te creëren en verandering teweeg te brengen. Onze gezondheid is het waard.

Waarom kiezen voor Young Living?

Ontdek de Kracht van Natuurlijke Wellness
In een wereld waarin we steeds meer bewust worden van wat we in ons lichaam stoppen, streven velen van ons naar een gezondere levensstijl. Young Living begrijpt deze behoefte en biedt een scala aan producten die niet alleen voldoen aan onze wellness-behoeften, maar ook onze verbinding met de natuur versterken.

Young Living staat bekend om zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten die zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Maar wat maakt deze ingrediënten zo bijzonder?

Ten eerste hanteert Young Living een strenge Seed to Seal®-kwaliteitsbelofte, wat betekent dat elk aspect van het productieproces wordt gecontroleerd, van het zaadje tot het uiteindelijke product in je handen. Dit omvat zorgvuldig gekozen en duurzaam geoogste planten, die op de meest ideale locaties ter wereld groeien, vrij van pesticiden en andere schadelijke chemicaliën.

De etherische oliën van Young Living worden gewonnen uit planten die met zorg zijn geteeld en geoogst op hun eigen boerderijen en partnerboerderijen over de hele wereld. Door middel van zorgvuldige distillatieprocessen worden de pure essenties van deze planten geëxtraheerd, zonder toevoeging van synthetische stoffen of verontreinigingen.

Daarnaast houdt Young Living zich aan strenge standaarden voor duurzaamheid en ethiek. Ze streven ernaar om de planeet te beschermen door middel van verantwoorde landbouwpraktijken, het behoud van natuurlijke habitatten en het ondersteunen van lokale gemeenschappen waar hun boerderijen zijn gevestigd.

Of het nu gaat om essentiële oliën, voedingssupplementen, persoonlijke verzorgingsproducten of schoonmaakmiddelen, bij Young Living kun je erop vertrouwen dat elk product is samengesteld met de hoogste kwaliteitsnormen en met respect voor de natuur. Met Young Living kies je niet alleen voor producten die goed zijn voor jou, maar ook voor de planeet.

Ondersteuning van een gezonde levensstijl: Of je nu op zoek bent naar natuurlijke oplossingen voor huidverzorging, ondersteuning van je immuunsysteem of een gezondere levensstijl in het algemeen, Young Living heeft producten die aan jouw behoeften voldoen. Met een breed scala aan etherische oliën, voedingssupplementen en persoonlijke verzorgingsproducten, kun je jouw wellness-reis naar eigen behoefte vormgeven.

De verschillende soorten oliën van Young Living

Young Living biedt twee varianten van hun essentiële oliën aan: de reguliere essentiële oliën en de “+ oliën”. Het belangrijkste verschil tussen deze twee varianten ligt in hun toepassingsmogelijkheden en veiligheid voor consumptie.

De reguliere essentiële oliën van Young Living zijn bedoeld voor aromatisch en topisch gebruik. Ze worden vaak gebruikt in diffusers voor aromatherapie of rechtstreeks op de huid aangebracht na verdunning met een dragerolie.

De “+ oliën” van Young Living speciaal zijn ontwikkeld en uitgebreid getest op veiligheid voor orale consumptie. Deze oliën hebben een ander (wit) label en voldoen aan specifieke wetgevingen die de veiligheid voor inname waarborgen.

Het witte label van de “+ oliën” geeft aan dat ze veilig kunnen worden ingenomen als voedingssupplement, waardoor ze een breder scala aan toepassingsmogelijkheden bieden, zoals het toevoegen aan water, voedsel of capsules voor interne ondersteuning.

Of je nu op zoek bent naar oliën voor aromatisch en topisch gebruik of voor inwendige consumptie, Young Living biedt beide varianten, om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Mijn favoriete producten

Ik ben echt onwijs enthousiast over de prachtige producten die ik tot nu toe geprobeerd heb van Young Living! Het voelt, ruikt en smaakt allemaal zo ontzettend lekker. En ik merk echt aanzienlijke verschillen wanneer ik deze pure producten gebruik. Graag deel ik mijn ervaring met de producten die ik tot nu toe heb geprobeerd en dagelijks gebruik. Er valt ook voor mij nog veel te ontdekken bij de vele producten die Young Living aanbiedt, dus ik zal deze lijst gaandeweg tijdens mijn ontdekkingsreis blijven aanvullen.

Ik (en jullie hierbij dus ook) heb het geluk dat mijn zusje Monica Life Science heeft gestudeerd en de opleiding orthomoleculair therapeut ook in haar zak heeft. Ik heb haar dus geraadpleegd omtrent de supplementen, want er zijn er zo veel op de markt, en hoe weet je nu welke goed zijn, maar ook welke daadwerkelijk nodig zijn? Graag deel ik met jullie haar bevindingen ervan. En uiteraard heb ik de ingrediënten grondig bestudeerd om er zeker van te zijn dat ze geschikt zijn bij een keto levensstijl, want dat is ook niet altijd het geval.

Super vitamin D

Keto recepten voor een Keto dieet

Ontdek de kracht van vitamine D voor een gezond lichaam! Vitamine D speelt een essentiële rol bij het ondersteunen van sterke botten, een gezond immuunsysteem en nog veel meer. Een goede vitamine D-status is cruciaal voor een optimale gezondheid in alle levensfasen. Ondanks de beschikbaarheid van vitamine D uit voeding, is blootstelling aan zonlicht de belangrijkste bron. Een tekort aan vitamine D komt wereldwijd voor, zelfs in zonnige gebieden. Aanvulling met vitamine D wordt aanbevolen, vooral voor mensen met een lage blootstelling aan zonlicht, oudere volwassenen en mensen met overgewicht. Ontdek hoe vitamine D kan bijdragen aan jouw welzijn en leef een vitaal leven! Meer over deze cruciale vitamine kun je hier lezen.

Super Cal

Keto recepten voor een Keto dieet

Dit supplement van Young Living is een combinatie van calcium, magnesium en zink. Calcium is goed voor de kalkhuishouding, maar ook magnesium en zink dragen bij aan de instandhouding van sterke botten. Wist je dat 60% van de magnesiumvoorraad van het lichaam opgeslagen ligt in de botten? Calcium en magnesium zijn bovendien belangrijk voor een normale spierwerking. Daarbij is calcium nodig voor de instandhouding van normale tanden en draagt ook magnesium bij aan een sterk gebit. Het is aan te bevelen om naast de Supercal van Young Living extra vitamine D te gebruiken, omdat vitamine D de opname van calcium in de botten verhoogt en mede zorgt voor een goede weerstand.
Meer over het belang van calcium en magnesium kun je hier lezen.

Lavendelolie

Keto recepten voor een Keto dieet

Lavendelolie van Young Living staat bekend om zijn veelzijdige toepassingen en heilzame eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt voor ontspanning en stressvermindering, dankzij de kalmerende geur die een gevoel van rust kan bevorderen. Het wordt soms gebruikt om huidirritaties te verzachten, zoals kleine brandwonden, snijwonden of insectenbeten. Lavendelolie staat bekend om zijn kalmerende effecten op de huid en wordt daarom soms toegevoegd aan huidverzorgingsproducten. Over het algemeen wordt lavendelolie gewaardeerd vanwege zijn aangename geur en het potentiële vermogen om een gevoel van ontspanning te bevorderen.

Zelf beschouw ik mijn flesje lavendelolie echt als een eerste hulp olie. Het is het eerste waar ik naar grijp als ik iets van een huidirritatie of beschadiging heb (verdund met de V-6 draagolie) en ik merk er direct verlichting van. Ook heb ik het verwerkt in mijn shampoo, mijn dag- en nachtcrème, mijn reinigingsolie en doe ik er regelmatig een druppeltje van in mijn thee (hiervoor gebruik ik de + olie). Ik vind het echt een fantastische olie met zo ontzettend veel toepassingen! Oh ja, en wat ook heel gaaf is, is dat dit het enige is geweest wat voor mij heeft geholpen met de genezing van het operatielitteken aan mijn voet, die met alle andere reguliere middeltjes die ik probeerde maar niet goed wilde genezen. Bijzonder toch?!

Orange+ olie

Keto recepten voor een Keto dieet

Dit is een olie waar ik qua smaak vooral laaiend enthousiast over ben! Ik ben dol op sinaasappels, maar helaas zijn die niet geschikt voor een ketogeen dieet. Met deze olie kun je alsnog de smaak van sinaasappel toevoegen aan gerechten, bijvoorbeeld aan een heerlijke cake, saladedressing, of slagroom, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de koolhydraten. WAUW!

Het smaakt natuurlijk niet hetzelfde als wanneer je een daadwerkelijke sinaasappel gebruikt, maar dat komt omdat er in de olie geen suikers zitten, die namelijk een groot deel van de smaak van de vrucht vormen. Je kunt zelf bepalen hoeveel druppels je wilt toevoegen aan een gerecht, waardoor je zelf kunt bepalen of er slechts een vleugje van de smaak aanwezig is, of juist een intensere smaak. Onlangs heb ik de vanillecake uit De Ultieme Ketogeen Snoepgoed Special gemaakt, met 3 druppels van deze olie erin verwerkt. Het resultaat was voor mij perfect: een subtiele hint van sinaasappel, zonder dat dit overheersend was.

Maar er zijn nog meer heerlijke toepassingen voor deze olie, los van het gebruiken als smaakmaker.

Opbeurende Eigenschappen: De verfrissende geur van Orange+ olie kan helpen bij het verbeteren van de stemming en het bevorderen van een gevoel van vreugde en welzijn.
Ondersteuning van het Immuunsysteem: Orange+ olie bevat natuurlijke antioxidanten die het immuunsysteem kunnen ondersteunen en het lichaam kunnen helpen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Verbeterde Spijsvertering: Het innemen van Orange+ olie kan de spijsvertering bevorderen en een gezonde darmfunctie ondersteunen.
Natuurlijk Reinigingsmiddel: Orange+ olie kan worden gebruikt als een natuurlijk reinigingsmiddel voor het schoonmaken van oppervlakken in huis. De verfrissende geur laat een aangename geur achter en helpt bij het verwijderen van ongewenste geuren.
Energieboost: De verkwikkende geur van Orange+ olie kan helpen bij het verhogen van de energieniveaus en het verminderen van gevoelens van vermoeidheid en uitputting.

Peppermint+ olie

Keto recepten voor een Keto dieet

Peppermint+ olie staat bekend om zijn verkwikkende en verfrissende eigenschappen, die kunnen helpen bij het stimuleren van de zintuigen en het bevorderen van een gevoel van alertheid.

Peppermint+ olie kan op verschillende manieren worden gebruikt. Voeg een druppel toe aan je favoriete drankje voor een verfrissende twist, meng het met een draagolie en masseer het op je slapen voor een verkoelend effect, of voeg het toe aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine voor een verfrissende boost.

Deze olie wordt vaak gewaardeerd om zijn verfrissende aroma en wordt veelal gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. Hoewel het belangrijk is om geen specifieke medische voordelen te claimen, zijn er mensen die met het gebruik van Peppermint+ olie verlichtende voordelen ervaren, en het kan bijdragen aan een gevoel van welzijn.

Probeer Peppermint+ olie van Young Living snel en ontdek zelf de verfrissende voordelen!

Ik geniet ervan om deze olie toe te voegen aan gerechten met (keto) chocolade, wat me doet denken aan de After Eight chocolaatjes waar ik vroeger dol op was. Het combineert heerlijk met opgeklopte slagroom, erythritol poedersuiker, cacaopoeder en slechts één druppel Peppermint+. Ook gebruik ik het graag in keto bonbons en ijsjes uit De ultieme ketogeen snoepgoedspecial, waarbij ik de Peppermint+ olie toevoeg aan de chocoladelaag.

Wanneer mijn schouders en nek gespannen aanvoelen, vind ik het prettig om deze olie (verdund met de V-6 draagolie) te gebruiken voor een ontspannende massage. Bij verkoudheid gebruik ik de olie voor stomen of maak ik een inhalerstick om vrijer te ademen. De veelzijdigheid van deze olie biedt talloze toepassingsmogelijkheden. De verfrissende smaak maakt het ook ideaal om een druppel toe te voegen aan een grote kan water op warme zomerdagen, of om een volledig natuurlijke mondspray te maken voor een frisse adem. Ook merk ik dat een drupje van deze olie in een grote beker thee voor mij helpt als ik een beetje last van mijn maag heb. En in de ochtend of loop van de middag vind ik het erg lekker om deze olie in een diffuser te doen, waarbij ik een snelle energieboost ervaar.

Lemon+ olie

Keto recepten voor een Keto dieet

Lemon+ olie van Young Living staat bekend om zijn verfrissende en opwekkende eigenschappen. Deze olie wordt gewonnen uit de schil van biologisch geteelde citroenen en bevat een natuurlijk aroma dat doet denken aan vers geperste citroenen. Doordat de schil wordt gebruikt, en niet het sap en vruchtvlees, bevat deze geen koolhydraten. Dus je kunt hiermee genieten van een heerlijk frisse citroensmaak, zonder dat je hiermee extra suikers binnenkrijgt.

De Lemon+ olie kan op verschillende manieren worden gebruikt in het dagelijks leven. Het kan worden toegevoegd aan water voor een verfrissende smaak of worden gemengd met olijfolie voor een smaakvolle dressing. Daarnaast kan het worden gebruikt in zelfgemaakte schoonmaakproducten om oppervlakken te reinigen en een frisse geur achter te laten. Maar ook voor de huid kan het gebruikt worden, voor een stralende en frisse tint*.

Kortom, Lemon+ olie van Young Living biedt een natuurlijke en verfrissende manier om te genieten van de heerlijke smaak en geur van citroenen, terwijl het tegelijkertijd kan bijdragen aan een schone en frisse leefomgeving.

* Het is wel belangrijk om voorzichtig te zijn met het gebruik van citroen in huidverzorgingsproducten als je blootstelling aan de zon hebt. Citroen bevat van nature foto-sensibiliserende stoffen, zoals limoneen en citral, die de gevoeligheid van de huid voor zonlicht kunnen verhogen. Als gevolg hiervan kan het gebruik van citroen op de huid vóór blootstelling aan de zon leiden tot een verhoogd risico op zonnebrand, huidirritatie en zelfs verkleuring van de huid, vooral bij mensen met een gevoelige huid.

Ik gebruik deze olie graag door mijn water heen, en in mijn nachtcrème. Maar ook deze olie is verrukkelijk om door een cake of ander keto snoepgoed gerecht te gebruiken en doe ik ‘m zelfs regelmatig door een saladedressing of eigengemaakte gezonde mayonaise heen, voor een frisse touch.

Purification olie

Keto recepten voor een Keto dieet

De Purification olie van Young Living is een blend van verschillende etherische oliën, samengesteld om een verfrissend en zuiverend aroma te bieden. Het bevat onder andere citroengras, citronella, rozemarijn, tea tree en lavendelolie. De unieke combinatie van deze oliën maakt Purification olie veelzijdig in gebruik.

Een van de populaire toepassingen van Purification olie is om ongewenste geuren te neutraliseren. Je kunt een paar druppels op een wattenschijfje doen en deze in de stofzuigerzak plaatsen (of het op het stoffen filter van de stofzuiger druppelen) om een frisse geur te verspreiden tijdens het stofzuigen. Daarnaast kun je Purification olie verstuiven in ruimtes waar onaangename geuren hangen, zoals de keuken, badkamer of sporttas.

Purification olie kan ook worden toegevoegd aan zelfgemaakte schoonmaakproducten. Door een paar druppels toe te voegen aan een allesreiniger of luchtverfrisser, kun je een krachtige reinigende werking toevoegen aan je schoonmaakroutine.

Sommige mensen verdunnen graag Purification olie en brengen het topisch aan op de huid om te genieten van het verfrissende aroma. Dit kan helpen om een aangename sfeer te creëren en een gevoel van verfrissing te bieden na een lange dag. Anderen geven er de voorkeur aan om deze olie te gebruiken in een diffuser. Het kan ondersteunend zijn om een ontspannen sfeer te bevorderen en om de omgevingslucht aangenaam te laten ruiken.

Zelf vind ik dit ook een hele fijne olie om toe te voegen aan een eigengemaakte roller, die je kunt gebruiken bij puistjes of andere onzuiverheden. Zo heb ik voor iemand in mijn omgeving een roller gemaakt met V-6 basisolie, verrijkt met de Young Living oliën; lavendel, Thieves, en Purification. Diegene merkte binnen enkele dagen al een groot verschil in de conditie van zijn huid, waarbij onzuiverheden overduidelijk minder zijn geworden. Ook voor oppervlakkige wondjes vind ik dit een hele fijne ondersteuning in het genezingsproces van de huid.

Keto recepten voor een Keto dieet

Thieves

De Thieves olie van Young Living is geïnspireerd op een legendarisch verhaal uit de 15e eeuw tijdens de pestepidemie in Europa. Volgens de overlevering waren er vier dieven uit Marseille die zichzelf beschermden tegen de ziekte door een speciale mix van kruiden en oliën te gebruiken. Toen ze werden gearresteerd, kregen ze de keuze tussen hun geheime recept delen in ruil voor een mildere straf, of anderszins gestraft worden. De dieven kozen ervoor om hun recept prijs te geven, wat later bekend werd als het “Thieves” mengsel.

Het verhaal van de Thieves olie heeft Young Living geïnspireerd om een eigen versie van deze krachtige blend te creëren, die bekend staat om zijn reinigende en ondersteunende eigenschappen voor het immuunsysteem. De Thieves olie van Young Living bevat een mix van etherische oliën zoals kruidnagel, citroen, kaneel, eucalyptus en rozemarijn, die samen een krachtige en verkwikkende geur creëren. Deze olie wordt vaak gebruikt voor zijn reinigende werking en om een gezonde leefomgeving te bevorderen. Een leuk weetje; Young Living is de enige die patent heeft op deze blend.

Thieves+ olie

Keto recepten voor een Keto dieet

Thieves olie, een unieke blend van krachtige etherische oliën, staat bekend om zijn veelzijdigheid en historische achtergrond. Tegenwoordig wordt Thieves olie gewaardeerd om zijn reinigende en verfrissende eigenschappen.

Hoewel we geen specifieke gezondheidsclaims kunnen maken over Thieves olie, zijn er talloze manieren waarop mensen het in hun dagelijks leven kunnen gebruiken. Het wordt vaak verdund en topisch aangebracht voor een verkwikkend aroma, of toegevoegd aan schoonmaakproducten voor een natuurlijke reinigingsboost. Sommige mensen genieten ook van de aromatische voordelen door het te verstuiven in hun huis of kantoor.

Zelf vind ik de +olie een heerlijke olie om in de ochtend in mijn kopje koffie te doen. Los van de aromatische en kruidige smaak, geloof ik persoonlijk ook in de eigenschappen van de olie en waar die aan bij kunnen dragen. Wanneer ik merk dat mijn weerstand iets minder is, of als er veel mensen om mij heen verkouden en/of grieperig zijn vind ik het ook een fijne olie om, verdund met de V-6 olie, tussendoor te gebruiken op mijn handen en andere lichaamsdelen die in contact komen met oppervlakten die mogelijk veel bacteriën kunnen bevatten. In de winterperiode draag ik ook regelmatig een inhalerstick bij mij met deze olieblend, want het geeft mij echt een verwarmend gevoel om deze geur te ruiken.

Thieves tandpasta

Keto recepten voor een Keto dieet

De Thieves Whitening tandpasta van Young Living is een krachtige en natuurlijke optie voor dagelijkse mondverzorging. Deze tandpasta bevat een unieke mix van essentiële oliën, waaronder de beroemde Thieves blend, die bekend staat om zijn reinigende en verfrissende eigenschappen.

Wat deze tandpasta onderscheidt, is dat het vrij is van schadelijke ingrediënten zoals fluoride, synthetische kleurstoffen en conserveringsmiddelen. In plaats daarvan bevat het natuurlijke ingrediënten zoals baking soda en plantaardige glycerine, die helpen om de tanden op een milde manier te reinigen en te polijsten.

Naast het reinigen en verfrissen van de mond, heeft de Thieves Whitening tandpasta ook een natuurlijke whitening effect. Dit komt door het gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals calciumcarbonaat en de toevoeging van de essentiële olie van citroen, die bekend staat om zijn oplichtende eigenschappen.

Door regelmatig gebruik van de Thieves Whitening tandpasta kun je genieten van een frisse adem, schonere tanden en een stralende glimlach, zonder compromissen te sluiten op het gebied van natuurlijke mondverzorging.

Sinds ik deze tandpasta ben gaan gebruiken voelt mijn gebit veel schoner aan. Ook mijn tandarts is zeer tevreden over het effect van de tandpasta, die geeft aan een grote verbetering te zien in de staat van mijn gebit, zoals onder andere minder tandsteen.

Thieves schoonmaakmiddel

Keto recepten voor een Keto dieet

De Thieves allesreiniger van Young Living is een veelzijdig en natuurlijk schoonmaakproduct dat is samengesteld met behulp van etherische oliën en andere plantaardige ingrediënten. Het bevat de krachtige Thieves-blend, die bekend staat om zijn reinigende eigenschappen en aangename geur. Deze allesreiniger is speciaal ontworpen om een breed scala aan oppervlakken in huis effectief schoon te maken, van keukenaanrechten tot vloeren en badkamertegels.

Wat deze allesreiniger uniek maakt, is dat hij vrij is van schadelijke chemicaliën en synthetische geurstoffen. In plaats daarvan vertrouwt het op de natuurlijke kracht van etherische oliën om oppervlakken grondig te reinigen en een frisse geur achter te laten. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor conventionele schoonmaakmiddelen, waardoor het veilig is voor gebruik rondom kinderen en huisdieren.

De Thieves allesreiniger kan eenvoudig extreem worden verdund  met water (en nog steeds heel krachtig werken) voor dagelijks gebruik, waardoor het een kosteneffectieve en duurzame optie is voor het schoonmaken van je huis. Met zijn krachtige reinigingskracht en natuurlijke samenstelling is de Thieves allesreiniger een must-have voor iedereen die streeft naar een schonere en gezondere leefomgeving.

Ik vond het een behoorlijke stap om dit product aan te schaffen, want het heeft een aanzienlijk prijskaartje. Maar ik kan je vol overtuiging zeggen; Hier heb ik echt geen spijt van! Ik vind het een super fijn product, dat naar mijn mening zelfs beter reinigt dan alle andere schoonmaakmiddelen die ik tot nu toe gebruikt heb. Los daarvan kun je deze allesreiniger echt heel veel verdunnen, waardoor je eigenlijk niet 1 fles allesreiniger koopt, maar zeker 40 flessen (uiteraard afhankelijk van je wens tot verdunning) flessen kant-en-klare schoonmaakspray. Dan ziet het prijskaartje er al heel anders uit, nietwaar? En, onderaan dit artikel kun je lezen hoe je ontzettend veel korting kunt krijgen op de producten van Young Living. Bij de Thieves allesreiniger is dit zelfs een korting van maar liefst €36,30, dat is niet mis! Het fijne aan dit product vind ik ook dat ik het zorgeloos kan gebruiken, ook op plekken waar mijn huisdieren komen, zonder dat dit een gevaar voor hun gezondheid oplevert. Sta je er bijvoorbeeld wel eens bij stil dat de chemicaliën die in jouw schoonmaakmiddel zitten, waarmee je de vloer lekker fris dweilt, een residu achterlaten op de vloer? Jouw huisdier loopt met zijn/haar blote pootjes over de vloer, waardoor het residu onder de zooltjes van jouw dier komt. Los van dat jouw dier dit via de huid opneemt, likt het dier ook de poten regelmatig schoon, waardoor al die chemicaliën ook nog eens oraal opgenomen worden. Aangezien ik mijn dieren ook een zo gezond mogelijk leven wil geven, wil ik echt niet anders meer dan deze fijne 100% natuurlijke, maar zeer effectieve, allesreiniger.

V-6 draagolie

Keto recepten voor een Keto dieet

De V-6™ Enhanced Vegetable Oil Complex van Young Living is een veelzijdige draagolie die perfect is voor het verdunnen van etherische oliën en het aanbrengen op de huid. Deze draagolie is samengesteld uit zes verschillende draagoliën, waaronder kokosolie, druivenpitolie, zoete amandelolie, tarwekiemolie, zonnebloemolie en olijfolie. Elk van deze oliën heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen voor de huid.

De V-6 draagolie is licht van gewicht, snel absorberend en laat geen vettig residu achter op de huid. Het is een uitstekende keuze voor massages, huidverzorging en het aanbrengen van etherische oliën op de huid. Bovendien is het geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid.

Deze draagolie is ook ideaal voor het creëren van je eigen persoonlijke verzorgingsproducten, zoals massageoliën, huidlotions, haarverzorgingsproducten en meer. Door etherische oliën te combineren met de V-6 draagolie, kun je genieten van de voordelen van beide ingrediënten en je eigen op maat gemaakte producten maken.

Kortom, de V-6 draagolie van Young Living is een essentieel product voor iedereen die etherische oliën gebruikt voor persoonlijke verzorging of topische toepassing van de Young Living oliën om de eigenschappen die zij bezitten te kunnen benutten. Met zijn zachte en hydraterende eigenschappen is het de perfecte aanvulling op je dagelijkse schoonheidsroutine.

Young Living starterskit

Keto recepten voor een Keto dieet

De starterskit van Young Living is een geweldige manier om kennis te maken met de wereld van etherische oliën en natuurlijke producten. Deze kit bevat een selectie van de meest populaire oliën en producten van Young Living, waardoor je een breed scala aan toepassingen kunt ontdekken.

De starterskit bevat een aantal basisoliën zoals lavendel, pepermunt en citroen, evenals enkele blends zoals Thieves en Stress Away. Naast de oliën bevat de kit vaak ook enkele producten voor thuisgebruik, zoals een diffuser die speciaal gemaakt is voor de oliën van Young living. Maar ook is er een speciale Thieves starterskit, waar de meest geliefde Thieves producten in zitten.

Zelf ben ik begonnen met enkel de tandpasta van Young Living en een roller met lavendelolie die ik heb gekregen van mijn moeder (die al langer fan is van de Young Living producten). Maar het duurde niet lang voordat ik zo enthousiast was over die twee producten, dat ik meer wilde! Ik heb de starterskit aangeschaft en ik moet eerlijk bekennen dat deze de eerste twee weken ongebruikt op de plank stond… Het zat simpelweg nog niet in mijn “systeem” om de oliën dagelijks toe te passen. Tegenwoordig is dat wel anders, ik gebruik ze echt de hele dag door voor diverse doeleinden. Het is zelfs zo dat als ik ergens last van heb, ik tegenwoordig als eerste op zoek ga naar welke olie van Young Living ondersteuning of verlichting zou kunnen bieden bij het probleem dat ik ervaar. En wat denk je? Ik ben tot nu toe nog geen enkele keer teleurgesteld. Ik ben echt gigantisch fan geworden van de geweldige producten die Young Living te bieden heeft. Ik hoop dat jij net zo enthousiast zal worden als ik inmiddels ben.

Meten is weten

Keto recepten voor een Keto dieet

Ben je nieuwsgierig naar wat er precies in je lichaam gebeurt en hoe je het optimaal kunt ondersteunen? Dan is de Zyto-scan misschien wel iets voor jou!

De Zyto-scan is een geavanceerd apparaat dat subtiele veranderingen in de huidgeleiding meet, om inzicht te krijgen in de gezondheidstoestand van je lichaam. Het is een eenvoudige en pijnloze procedure waarbij je simpelweg je hand op een scanner plaatst terwijl het apparaat metingen verricht.

Maar waarom zou je een Zyto-scan laten doen? Nou, het kan je helpen om een beter begrip te krijgen van je lichaam en de specifieke behoeften ervan. Dit is vooral handig als je bezig bent met het volgen van een ketogeen dieet en/of wanneer je gebruik wilt maken van de vele mooie producten die Young Living te bieden heeft om je gezondheid te ondersteunen. Er zijn altijd meerdere producten die sowieso een mooie aanvulling zijn, ongeacht wat er uit jouw meting kan komen. Maar er zijn ook veel mensen die een scala aan supplementen slikken die hun lichaam eigenlijk helemaal niet nodig heeft… Terwijl er mogelijk andere supplementen of oliën kunnen zijn die jouw lichaam misschien wel mist en heel veel baat bij zou hebben. Dat is toch zonde?

Een persoonlijk voorbeeld hiervan;
Zo lang als ik mij al kan herinneren ben ik altijd een koukleum geweest. Ik had het heel snel koud, maar eenmaal verkleumd was ik ook niet warm te krijgen. Ik dacht altijd dat dit simpelweg bij mij hoorde, het was tenslotte altijd al zo geweest. Tot ik mij liet doormeten en erachter kwam welke stoffen ik tekort kwam. Ik ben begonnen met de aanbevolen supplementen die uit de scan naar voren kwamen en wat denk je? Ik ben geen koukleum meer! Sterker nog, ik heb het zelfs minder snel koud dan de mensen om mij heen. bizar toch?! En als ik al een keer verkleumd ben (als het bijvoorbeeld rond het vriespunt is en ik ben langere tijd zonder dikke kleding buiten geweest), dan ben ik binnen no-time weer opgewarmd. Dit is voor mij echt een eyeopener geweest m.b.t. het belang van jezelf laten doormeten en investeren in de juiste supplementen. Het heeft mijn levenscomfort zo enorm verbeterd!

Door de scan krijg je inzicht in welke voedingsstoffen je lichaam mogelijk tekort komt en welke supplementen of oliën het meest geschikt zijn voor jouw individuele behoeften. Het kan ook helpen bij het identificeren van eventuele disbalansen of blokkades in je lichaamssystemen, zodat je gericht aan de slag kunt met het verbeteren van je algehele gezondheid.

Kortom, de Zyto-scan is een waardevol hulpmiddel om je te helpen op weg naar een gezonder en gebalanceerder leven. Dus waar wacht je nog op? Plan vandaag nog een scan en ontdek hoe je het beste voor jezelf kunt zorgen!

Speciaal voor onze Xandra’s Keto Kitchen fans hebben we hier een hele mooie prijs voor gecreëerd. Bij de meeste bedrijven die zo’n scan aanbieden wordt er namelijk gemiddeld tussen de €40 en €55 euro gevraagd. Maar omdat wij graag mee investeren in jouw gezondheid, is het voor jou mogelijk om deze geweldige scan bij ons uit te laten voeren voor slechts €30,-. Die kans zou ik direct met beide handen aangrijpen!
De scan zal worden uitgevoerd door Thecla Verheijen, een gediplomeerd hypnotherapeut die de prachtige producten van Young Living met grote regelmaat inzet in haar praktijk.

💬Klik hier om een WhatsApp-bericht te sturen naar Thecla en jouw afspraak in te plannen!

📧Klik hier om een email te sturen naar Thecla en jouw afspraak in te plannen!

Waarom ik niet voor goedkopere etherische producten kies

Nu vraag je je misschien af waarom je iets meer geld zou uitgeven aan de producten van Young Living, als je ze ook goedkoper kunt verkrijgen op andere plekken. Dat ga ik je toelichten, want zo dacht ik er eerst ook over. Maar inmiddels ben ik volledig overtuigd en wil ik het echt alleen nog maar van young Living in huis hebben!

Goedkopere etherische oliën zijn vaak minder goed en niet aan te bevelen om verschillende redenen:
Kwaliteit van de grondstoffen: Goedkopere etherische oliën worden vaak geproduceerd uit grondstoffen van lagere kwaliteit, zoals planten die zijn blootgesteld aan pesticiden, herbiciden of andere verontreinigingen. Dit kan leiden tot een lagere kwaliteit van de etherische olie en mogelijk tot verontreinigingen in het eindproduct.
Productieproces: Het productieproces van etherische oliën is cruciaal voor het behoud van hun therapeutische eigenschappen. Goedkopere oliën worden vaak geproduceerd met behulp van goedkopere extractiemethoden, zoals chemische oplosmiddelen of hoge temperaturen, die de werkzame bestanddelen van de olie kunnen beschadigen of verminderen.
Toevoeging van synthetische stoffen: Om kosten te besparen, kunnen sommige fabrikanten synthetische stoffen toevoegen aan goedkopere etherische oliën om hun geur te versterken of hun volume te verhogen. Dit kan de zuiverheid en de therapeutische waarde van de olie verminderen.
Gebrek aan kwaliteitscontrole: Fabrikanten van goedkopere etherische oliën voeren mogelijk niet dezelfde strenge kwaliteitscontrole uit als gerenommeerde merken. Hierdoor kunnen er inconsistenties optreden in de samenstelling en kwaliteit van de oliën.

Over het algemeen is het belangrijk om te investeren in etherische oliën van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare bronnen die transparant zijn over hun productie- en testprocessen. Hoewel ze misschien duurder zijn, bieden ze een betere kwaliteit en meer therapeutische voordelen.

De oliën van Young Living worden vaak als anders beschouwd dan de goedkopere etherische oliën die je (bij bijvoorbeeld Holland & Barrett) kunt kopen vanwege verschillende redenen:
Zuiverheid en Kwaliteit: Young Living staat bekend om zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige, pure etherische oliën. Ze gebruiken zorgvuldig geselecteerde planten van de hoogste kwaliteit en gebruiken strenge productieprocessen om de zuiverheid van hun oliën te waarborgen. Dit kan leiden tot een meer effectieve en betrouwbare werking van de oliën.
Seed tot Seal® Proces: Young Living hanteert een uniek “Seed to Seal®” proces, waarbij ze elke fase van het productieproces beheersen, van zaadselectie tot oogst, destillatie en botteling. Dit proces zorgt ervoor dat elke stap voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en dat de eindproducten van de hoogste kwaliteit zijn.
Grondige Testprocedures: Young Living voert uitgebreide tests uit op hun oliën om de zuiverheid, potentie en kwaliteit te waarborgen. Ze gebruiken geavanceerde technologieën en onafhankelijke laboratoria om ervoor te zorgen dat hun oliën vrij zijn van verontreinigingen en ongewenste stoffen.
Duurzaamheid en Ethiek: Young Living streeft naar duurzaamheid en ethische praktijken in hun toeleveringsketen. Ze werken samen met boeren over de hele wereld om ervoor te zorgen dat de planten op verantwoorde wijze worden geteeld en geoogst, met respect voor zowel de natuur als de gemeenschappen die erbij betrokken zijn.

Over het algemeen kunnen de oliën van Young Living daarom als premium worden beschouwd vanwege hun focus op kwaliteit, zuiverheid en duurzaamheid, wat kan resulteren in een verschil in ervaring en effectiviteit ten opzichte van goedkopere alternatieven.

Keto recepten voor een Keto dieet

In dit scenario kijk ik niet naar wat het mij kost, maar naar wat het mij oplevert. Of misschien nog wel beter geformuleerd; wat kost het mij aan gezondheid als ik het niet doe? Dit is een vraag die een ieder altijd enkel voor zichzelf kan beantwoorden. Maar wel een hele interessante om over na te denken en het antwoord hierop mee te nemen in je overweging. 😉

Korting op Young Living producten

Waarom zou je jezelf registreren bij Young Living voor een persoonlijk account? Nou, laten we beginnen met de besparingen! Als je je registreert, krijg je direct korting op alle producten die je bestelt. Dit betekent dat je niet alleen hoogwaardige producten ontvangt, maar ook nog eens geld bespaart terwijl je investeert in je welzijn. Je betaalt dan namelijk niet de normale prijs, maar als (gratis) member mag je de producten hebben voor de groothandelprijs, zelfs als je er maar 1 van besteld. Hoe bijzonder is dat?! Dat scheelt echt heel veel geld.

Maar dat is niet alles. Als je je via mijn persoonlijke link registreert, help je niet alleen jezelf, maar ook mij en vele anderen! Young Living heeft een geweldig verwijzingsprogramma waarmee ik beloond word voor het doorverwijzen van nieuwe leden. Young Living geeft namelijk geen geld uit aan promoties zoals betaalde advertenties en dergelijke, In plaats daarvan investeren zij liever in hun members die hun enthousiasme delen.  Door je via mijn link te registreren, geef je me de mogelijkheid om mijn passie voor wellness en gezondheid te blijven delen en anderen te helpen op hun eigen reis naar welzijn. Wil jij dit ook? Neem dan contact met mij op, want daar help ik je graag verder bij.

Dus waarom wachten? Registreer vandaag nog voor een persoonlijk account bij Young Living en begin te genieten van de voordelen van een gezondere levensstijl, terwijl je mij helpt om mijn missie voort te zetten. Bedankt voor je steun!

Snelle links naar de producten als je al een account hebt


👉Super Vitamine D
👉Super Cal
👉Lavendelolie
👉Lavendel + olie
👉Orange+ olie 
👉Peppermint+ olie
👉Lemon+ olie
👉Purification olie
👉Thieves+ olie
👉Thieves tandpasta
👉Thieves schoonmaakmiddel
👉V-6 draagolie
👉Starterkits

Bronnen over de negatieve gevolgen van chemicaliën in onze prducten

Er zijn ontzettend veel onderzoeken gedaan en artikelen geschreven over de nadelige gevolgen van de vele chemicaliën die in onze dagelijks gebruikte producten te vinden zijn. Zo veel zelfs dat het een eindeloze lijst zou zijn als ik die allemaal hier zou benoemen. Wil je deze artikelen graag lezen? Door te zoeken op gerenommeerde wetenschappelijke databases zoals PubMed, Google Scholar, of ScienceDirect kun je hier veel over vinden. Zoektermen zoals “hormone disrupting chemicals in consumer products” of “health effects of synthetic fragrances” kunnen je helpen relevante artikelen te vinden.

Disclaimer: Op deze website delen we persoonlijke ervaringen en informatie over het gebruik van etherische oliën van Young Living. We maken geen claims over de werking of effectiviteit van deze oliën voor specifieke gezondheidsproblemen of medische aandoeningen. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voordat je etherische oliën gebruikt, vooral als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicatie gebruikt of een medische aandoening hebt. De resultaten kunnen variëren en zijn afhankelijk van individuele factoren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige gevolgen van het gebruik van de informatie op deze website.

MAILBOX-SURPRISE

✔ 10 keto recepten direct na aanmelding
✔ een keto mini cursus
✔ een jaar lang iedere week een nieuw recept van de week
Meld je snel gratis aan via het onderstaande formulier!

Subscription Form